Στην Ιωάννα

  Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:-

Η μακαριστή Ιωάννα Βαρδαλάχου-Καλλιβρούση ήταν συμμαθήτριά μας.

Γράφτηκε ένα σύντομο αποχαιρετιστήριο για την εξόδιο ακολουθία, όμως καμιά συμμαθήτρια δεν μπόρεσε να το εκφωνήσει λόγω της μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης.

Συμπεραίνουμε ότι στο περιοδικό του Συνδέσμου, του τρέχοντος τριμήνου, θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος  στην Ιωάννα και παρακαλούμε, αν είναι εφικτό, να δημοσιευθεί και ο αποχαιρετισμός των συμμαθητών της.

Σας ευχαριστώ πολύ

Βούλα Βουγιούκα-Μελισσάκη

Για την  Ιωάννα μας…

15 Ιουλίου 2019.  Η πρωινή είδηση  μαχαιριά βαθιάς πληγής.. Μπουρίνι αναπάντεχο, σαρωτικό…..»Χάσαμε την Ιωάννα μας»

 Η γλυκιά, ευγενική, καλοσυνάτη,  χαμογελαστή, δραστήρια, προσφερόμενη και δυναμική συμμαθήτριά μας δεν είναι πια μαζί μας…

Η αγκαλιά μας αισθάνεται  την παγωνιά του κενού….

Επικοινωνούμε την πονετική είδηση μεταξύ μας και η λύπη μεγεθύνεται….

Η εικόνα της σε αμέτρητες προβολές…Η Ιωάννα  στο ίδιο, στο εμπρός, στο δίπλα θρανίο…Η Ιωάννα στα ενήλικα ανταμώματά μας… στις γιορτινές συνάξεις….στην πόλη και στην εξοχή.. Η Ιωάννα στις ήρεμες από κοντά συζητήσεις μας, στα τηλεφωνήματά μας…..στο μοίρασμα των συναισθημάτων  και στα εύκολα και στα δύσκολα…. Η Ιωάννα στην προσφορά της στην οικογένειά της…..Η Ιωάννα στην προσφορά της στο Λύκειο των Ελληνίδων…

Συναισθανόμαστε την αβάσταχτη οδύνη των ανθρώπων της οικογένειάς της.  Του Μανώλη του άντρα της,  του Νίκου του γιού τους, της Μαρίας, της Μίτσης, του Δημήτρη.

Μοναδική παρηγορά για όλους μας και πρωτίστως φυσικά για εκείνους :  Το κορίτσι με το ουράνιο μπλε  στα μάτια και το φωτεινό πρόσωπο ταξίδεψε  για τη γαλήνια και ολόφωτη αγκαλιά του Χριστού..

Καλό Παράδεισο  Ι Ω Α Ν Ν Α Κ Ι  μας.

Θα  χαμογελάς πάντα ευγενικά και ανυπόκριτα στις αναμνήσεις μας και θα σε θυμόμαστε πάντα…

Οι συμμαθήτριες και οι συμμαθητές σου.