Περιοδικό

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΙΑΝΩΝ

ISSN 2241-9497

==========

Κύριο Άρθρο

Στην τηλεδιάσκεψη της 24ης Απριλίου 2021 του Δ.Σ. Συνδέσμου Συριανών, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Βαφίας ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ.  ότι η αγοράστρια εταιρεία κατέβαλλε το τίμημα που αφορούσε την παλαιά Στέγη και με συμβολαιογραφική πράξη (εξόφλησης και άρσης της διαλυτικής αίρεσης) θα μεταβιβαστεί πλήρως στους αγοραστές. Ταυτοχρόνως, εξοφλήθηκε το δάνειο αγοράς της νέας υπέροχης Στέγης μας, η οποία γίνεται ολοκληρωτικά δική μας.

Ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς μας τον μεγάλο ευεργέτη – αντιπρόεδρο μας κ. Άγγελο Γαβιώτη και την οικογένεια του.

Η εμφάνιση της επιδημίας κορωνοιού μας υποχρέωσε σε μια νέα καθημερινότητα περιορισμού των κοινωνικών εκδηλώσεων και της φυσικής αποστασιοποίησης. Από ότι φαίνεται η πανδημία και οι συνέπειες της θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει οι κοινωνίες μας και ο καθένας προσωπικά να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση. Ο Σύνδεσμος Συριανών θα συνεχίσει τις δράσεις του. Είναι πιθανό κάποιες εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, εφόσον οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση σας και την αγάπη σας!

Επιτέλους το ζεστό καλοκαιράκι έφθασε. Η απειλή του κορωνοϊού βαίνει μειούμενη. Ένας άνεμος ελευθερίας πνέει και η Σύρα σαν σαγηνευτική σειρήνα, μας καλεί στην αγκαλιά της. 

Ευχόμαστε σε όλους χαρούμενες διακοπές, με υγεία και ξεκούραση.

Με προσοχή και σύνεση μένουμε ασφαλείς!

Καλή αντάμωση στην πατρίδα!                 

Εξώφυλλο Έντυπου Περιοδικού