Περιοδικό

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΡΙΑΝΩΝ

ISSN 2241-9497

ΕΤΟΣ 28 – ΤΕΥΧΟΣ 111

1/10/23 – 31/12/23

==========

ΑΝΤΙ  ΠΡΟΛΟΓΟΥ

Από τον κοσμήτορα Χρήστο Θανόπουλο

Μια ακόμη χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της.   

Ο Σύνδεσμος Συριανών παρουσίασε το νέο ημερολόγιό του για το 2024, με θέμα: «Αποτυπώνοντας τη Σύρο, σε πορτολάνους, νησολόγια, χάρτες, χαρακτικά και φωτογραφίες». Οι παλαιότερες απεικονίσεις της Σύρου, ανά τους αιώνες. Χαρίστε το ημερολόγιο στα αγαπημένα σας πρόσωπα! 

Τον Οκτώβριο πραγματοποιήθηκε η εκδρομή προς Γλα, Ορχομενό, Λιβαδειά, ενώ το Νοέμβριο ξεναγηθήκαμε στο μεγαλοπρεπές Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στην πολύ ενδιαφέρουσα Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Ακολούθησαν η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά – Εορτή Αγ. Νικολάου στη Στέγη μας και η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης “Da” στο Θέατρο «Ιλίσσια».     

Τον Ιανουάριο 2024 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση, η Κοπή της Βασιλόπιτας και η επίσκεψη – ξενάγηση στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας και της Σχολής Ικάρων. Θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Σας περιμένουμε όλους!

Στη δύσκολη σύγχρονη παγκόσμια συγκυρία, τα πατριωτικά σωματεία συνδέουν τους ανθρώπους μεταξύ τους, με την ιδιαίτερη πατρίδα τους, με τον πολιτισμό, σε πνεύμα αλληλεγγύης και αδελφοσύνης!

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Βαφίας και το Δ.Σ. εύχονται σε όλες και όλους ολόψυχα

«Καλές Γιορτές, Καλή Χρονιά, Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη και κάθε καλό, σε εσάς, τις οικογένειές σας και τη Σύρα μας».